ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ 500ΕΥΡΑ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΟΥΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΝΑΙ!!!

ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ 500ΕΥΡΑ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΟΥΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΝΑΙ!!!ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ 500ΕΥΡΑ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΟΥΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΝΑΙ!!!Απίστευτο κι όμως αληθινό!!!!

Οι τοκοφλύφοι-δανειστές προκειμένου να σύρουν την Ελλάδα μας σε ταπεινωτική συμφωνία υποδούλωση, με την αμέριστη βοήθεια των εγχώριων σφουγγοκωλάριων τους, κάνουν τα πάντα για να καταφέρουν να περιορίσουν την τεράστια δυναμική του ΟΧΙ στο κυριακάτικο δημοψήφισμα.
Μετά το πραξικοπηματικό κλείσιμο των Ελληνικών τραπεζών, οι οικονομικοί δολοφόνοι του Βερολίνου και των Βρυξελλών, προχώρησαν χτες σε μια ακόμα άθλια κίνηση, η οποία θα μείνει στην ιστορία της πατρίδας μας, με τα πιο μελανά χρώματα. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ» οι τοκογλύφοι δανειστές, άρχισαν να μοιράζουν βρώμικο χρήμα προκειμένου να υφαρπάξουν την ψήφο των Ελλήνων γερόντων. Η επιχείρηση κατατρομοκράτησης των μεγάλων σε ηλικία ψηφοφόρων με το κλείσιμο των τραπεζών, δεν έπιασε και οι τοκογλύφοι-δανειστές έβαλαν σε εφαρμογή το σχέδιο της φθοράς και της διαφθοράς. ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΚΡΟΠΟΛΗ
 hellasforce.com

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s