Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΘΥΜΑ «ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗΣ» ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ …

Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΘΥΜΑ «ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗΣ» ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΤΟΥΣ «ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ». ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ «ΜΗΠΩΣΚΑΠΟΙΟΣ» ΞΕΤΥΛΙΞΕΙ ΤΟ «ΜΙΤΟ» ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ.

311313wΠάνω από διακόσια δισεκατομμύρια ευρώ «χρεώθηκε» ο ελληνικός λαός για τις τράπεζες τού Λάτση, του Βαρδινογιάννη και των άλλων διαπλεκομένων, οι οποίοι επί χρόνια και με τις «ευλογίες» της συμμορίας έπαιρναν χρήματα από τη διεθνή αγορά, για να τα μοιράζονται μεταξύ τους.

Αυτήν την Ελλάδα, την οποία στην κυριολεξία την «έπνιξαν» με τα χέρια τους, τώρα την φοβούνται μήπως και αντιδράσει. «Βοηθώντας» την καθημερινά με τοκογλυφικά δάνεια, φοβούνται μήπως και αντιδράσει.

Αυτήν την αντίδραση της Ελλάδας προετοιμάζονται να την αντιμετωπίσουν, εκβιάζοντάς την με Εμφύλιο. Στήνουν «σκηνικό» εμφυλίου, για να μπορούν ανά πάσα στιγμή να εκβιάζουν και να απειλούν.
Στην αρχή θα ξεκινήσουν με το εύκολο «μέτωπο» μεταξύ γηγενών και λαθρομεταναστών και μετά θα το πάνε προς τον «εμφύλιο» …Θα το πάνε στο «ποιος υποστηρίζει ποιον» …Θα το κάνουν «ντέρμπι» και θα προσπαθήσουν να παρασύρουν στα πάθη τον λαό …Θα «θυμίσουν» σε κάποιους πως είναι «αριστεροί» και δήθεν διεθνιστές και σε κάποιους άλλους πως είναι «δεξιοί» και τοπικιστές. Θα θυμίσουν σε όλους τις ιδεολογικές ή εθνικές «υποχρεώσεις» τους. Οι «αριστεροί» θα είναι υποχρεωμένοι να ταυτιστούν με τους μετανάστες, γιατί οι «δεξιοί» —ως γνωστόν— είναι «φασίστες» …Δουλεμένα «παραμύθια» εδώ και δεκαετίες.Αυτό μπορεί να φαίνεται δύσκολο, αλλά αυτοί διαθέτουν ανθρώπους μέσα στην Ελλάδα, για να το «παλέψουν».

ΠΗΓΗ

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s