ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΗ ΤΡΟΦΗ; ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ;

Τι είναι η ψυχή ; Ένας κυματοκρύσταλλος ; Μια φυλακή για ό , τι πιο σημαντικό έχουμε αλλά δεν επικοινωνούμε μαζί του ; Δεν υπάρχει καν και είναι μία ενεργειακή ταυτότητα ; Σίγουρα ενδιαφέρει πολλούς , ως πηγή ενεργειακής τροφής μέσα στην τερατώδη αλυσίδα διατροφής που ονομάζουμε « Δημιουργία » .
© Απόσπασμα από άρθρο του Ιωνα Μαγγου που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Άβατον 2006
Η ΕΙΣΟΔΟΣ Τις τελευταίες χιλιετηρίδες , στο γραμμικό χρόνο επικρατεί μια κατευθυνόμενη σύγχυση για το τι είναι η ανθρώπινη ψυχή . Όσο και να ψάξει κανείς , δεν θα βρει μια σύγκλιση απόψεων , τουλάχιστον τα τελευταία τρεις χιλιάδες χρόνια .
Πόσο μάλλον για την ανακυκλούμενη πορεία της μέσα στη συγκεκριμένη Δημιουργία , στην οποία έχουμε την κακή τύχη να ζούμε , όσοι από εμάς έχουμε ψυχή . Ψυχή ή ταυτότητα ; … Θα δούμε παρακάτω .
Σας πείραξε η έκφραση « όσοι έχουμε » ; Μα φυσικά , ούτε το 50%! Εδώ ζούμε σε συνδυασμό επάλληλων βαθμωτών πεδίων ( βαθμωτών πεδίων ) , τεχνητά διαμορφωμένων με συγκεκριμένη πολύπλοκη γεωμετρία και μαθηματικά , ώστε να διαιωνίζεται η κατάσταση του « κοπαδιού στο μαντρί » .
« Αεί ο Θεός γεωμετρεί » ; Ποιος ; Ο θεός της Δημιουργίας ; Ουσιαστικά πρόκειται για καλλιέργεια , ένα τεράστιο φυτώριο ψυχών . Τα επάλληλα βαθμωτά πεδία δημιουργούν μια γεωμετρική φυλακή υψίστης ασφαλείας πολλαπλών επιπέδων . Οι διαφορετικές ταχύτητες του χρόνου σε κάθε διάσταση κάνουν εύκολη τη διατήρηση της φυλακής για τις οντότητες που ελέγχουν το κοπάδι της ανθρωποκαλλιέργειας .
Έτσι , χονδροειδώς , μέσα στο ηλιακό σύστημα έχουμε κυκλικό χρόνο και σε κάθε πλανήτη το γνωστό γραμμικό χρόνο που βιώνουμε . Η θεωρία της διττότητος του Ο Pierre Jean Garnier Maletδιττότητος του χρόνου και του χώρου είναι ένα φαινόμενο το οποίο παρατηρείται σε όλο το σύμπαν , στο απείρως μεγάλο και στο απείρως μικρό των κυττάρων μας και του DNA » δίνει με άριστα επιστημονικό τρόπο αυτό το νόημα : « Η ελικοειδής κίνηση της

Εδώ δεν θα μπούμε στις έννοιες του δικτυακού χρόνου , γιατί το άρθρο είναι ήδη « βαρύ » από τη φύση του , οπότε αποφασίσαμε να κινηθούμε στις παρυφές του προβλήματος . Έτσι , επεκτείνοντας τη βασική αντίληψη , η ψυχή αποτελεί ένα γεωμετρικό , ελλειψοειδή κρύσταλλο , βάσει των αρχών της υπερδιαστατικής φυσικής .

Μέσα της έχει φυσικά δύο κέντρα , και
τον παγιδευμένο θεϊκό σπινθήρα , ο οποίος , όπως μύριοι άλλοι , έχει αλιευθεί από τις παρυφές της θείας φλόγας ( τα νησιά , δηλ οι Μακάριοι Νήσοι , για όσους καταλαβαίνουν ) , με τη χρήση διχτύων από τρίγωνα και έχει παγιδευτεί σε αυτήν την εικονική σκοτεινή πραγματικότητα , με τη ψευδαίσθηση ότι υπάρχει κίνηση .

Έτσι , όλα τα σκοτεινά παρασιτικά όντα , από τους Άρχοντες των προχριστιανικώνΓνωστικών , τους Βολαντόρες των Τολτέκων , μέχρι τα ερπετοειδή όντα κάθε φυλής και τα φτερωτά όντα κάθε φυλής του κατώτερου και μέσου αστρικού πεδίου και του αιθεροφυσικού , ζουν από το αδηφάγο ρούφηγμα ενέργειας , με τη χρήση διπλής δίνης , μέσω του κάθε θείου σπινθήρα που έχει παγιδευτεί και αποσπασθεί από την άμορφη θεία φλόγα . Αυτό μπορείτε να το αντιληφθείτε καλύτερα με τη φρακταλική πολυδιάστατη θεώρηση της υφής της Δημιουργίας .
Σαν να μην έφτανε αυτό , έχουμε και τους Μεγάλους Παλιούς , τους Πρεσβύτερους ( βλέπε , H.P. Lovecraft) και τους Ξεχασμένους ( βλέπε , Κένεθ Γκραντ , Typhonian Trilogy ) , από το Μεγάλο Χάος , που κάνουν το παν μέσω των δούλων τους συγνώμη , « μυημένων » ήθελα να πω να περάσουν σε αυτή την πραγματικότητα και να φάνε το συλλογικό ασυνείδητο της ανθρωπότητας .

Η ασυμβατότητα αυτών των « όντων » με τις δικές μας μορφικές διαστάσεις , τα κάνει να τις « βλέπουν » σαν λουκούμι . Όσοι είστε παρατηρητικοί και παρακολουθείτε τον πόλεμο των γκράφιτι στους δρόμους , ίσως αντιλαμβάνεστε τι προσπαθεί να « περάσει » εδώ . Πάλι καλά που τα αδέσποτα ζωάκια καταλαβαίνουν περισσότερα από εμάς τους πολιτισμένους και δίνουν έναν άνισο αγώνα μέχρι θανάτου . Όχι για μας , απλώς υπερασπίζονται το δικό τους κόσμο .
Κάντε μια βόλτα στην γειτονιά σας στις τρεις με πέντε το πρωί και παρατηρήστε τη συμπεριφορά τους . Σαν να μην έφτανε αυτό , μήπως ξεχάσατε την έρπουσα σκιά ; (Γ . Μπαλάνος, Κάτι που Έρπει … σαν σκιά ) . Μπορεί να σας κάνει κλικ και ο Αετός του Castanenda από την άλλη .

Η ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΚΑΙ Η ΨΥΧΗ
Όλοι οι « φυσικοί νόμοι » που κυβερνούν το φυσικό κόσμο , δηλαδή την εικονική πραγματικότητα στην οποία ζούμε , βασίζονται σε ψευδαισθήσεις που έχουν επιβληθεί στους κατοίκους του Δωδεκάεδρου ( εικονική πραγματικότητα ) . Κάθε ψευδαίσθηση βασίζεται στη Μεγάλη Ψευδαίσθηση της Κίνησης .
Ολόκληρη αυτή η εικονική πραγματικότητα είναι εγκιβωτισμένη στο Δωδεκάεδρο , που αποτελείται από δώδεκα πενταδωδεκάεδρα . Αυτή η κατάσταση προκαλεί την απόλυτη σύγχυση . Ακόμη και ο εγκιβωτισμός των Αληθινών Θείων Σπινθήρων σε αυτή την εικονική πραγματικότητα πηγάζει από την ψευδαίσθηση της μη – κινήσεως .
Τώρα , η ψευδαίσθηση της μη κινήσεως διασπάται , γιατί η Εικονική Πραγματικότητα καταρρέει . Μόλις πραγματοποιηθεί στο έπακρο ο διαχωρισμός των θείων σπινθήρων από την ύλη , θα ολοκληρωθεί . Αυτό σημαίνει ότι οι αληθινοί σπινθήρες θα απελευθερωθούν από τα περιβλήματα που ονομάζονται ψυχές .
Φυσικά , υπάρχουν οι ψευδοσπινθήρες που παριστάνουν τους αληθινούς και λειτουργούν ως φύλακες των αληθινών που έχουν παγιδευτεί στην Εικονική Πραγματικότητα . Επίσης , δεν πρέπει να συγχέονται τα όσα αναφέραμε με τη βουδιστική έννοια της ψευδαίσθησης , γιατί εκεί πρόκειται για άλλη μία ψευδαίσθηση μέσα στην ψευδαίσθηση .
Η κίνηση δημιουργήθηκε από τη διεστραμμένη σκέψη της Σκοτεινιάς , η οποία δημιούργησε σκέψεις και σκεπτομορφές μέσα στην παραίσθηση της δικιά της φαντασιώσεως . Οι σκεπτομορφές της δημιούργησαν τα ψευδο – ϋλικά αμαλγάματα που θεωρούμε ύλη . Η Σκοτεινιά πρόβαλε τις σκέψεις της για να « δημιουργήσει » .
Ουσιαστικά , όλη η δημιουργία είναι η παραίσθηση στον « νου » της Σκοτεινιάς . Η κίνηση είναι το θεμέλιο της δονήσεως , που είναι άλλη μια ψευδαίσθηση μέσα στην ψευδαίσθηση της κινήσεως . Οι δονήσεις χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία πολλών άλλων ψευδαισθήσεων , όπως ψεύτικο φως των ανωτέρων διαστάσεων και το υλικό φως .
Οι διαστάσεις δημιουργούνται από διαφορετικές συχνότητες των δονήσεων . Η Εικονική Πραγματικότητα είναι μία πολύ επιτυχημένη παγίδα . Όπως και οι αισθήσεις . Έτσι , πολλοί ψυχολόγοι και το ιατρικό κατεστημένο με πολύ ζήλο « θεραπεύει » όσους έχουν εμπειρίες πέρα από τις αισθήσεις . Όσο η κατάρρευση που έχει αρχίσει συνεχίζεται , όλο και πιο πολλοί άνθρωποι αντιλαμβάνονται τις ενδοδιαστατικές δραστηριότητες , οπότε χαρακτηρίζονται σχιζοφρενείς ή ψυχικά ασταθείς .


Όλα τα βιολογικά σώματα φτιάχτηκαν έτσι ώστε να χρειάζονται ξεκούραση και ύπνο . Εκεί ισχύουν διαφορετικοί νόμοι ελέγχου . Ο ονειρικός κόσμος είναι ένα ελεγχόμενο υποσύνολο . Δεν είμαστε το σώμα μας , είμαστε η συνείδηση . Η συνείδηση δεν είναι το φυσικό σώμα , παρόλο που έχει έδρα στο σώμα . Είναι δε εγκιβωτισμένη στην ψυχή , αν και συχνά κάνουμε το λάθος να τη θεωρούμε ως το θείο σπινθήρα (Amitakh Στάνφορντ)
ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ
Μόλις πεθαίνει κάποιος έμψυχος στο δίδυμο σύστημα γης – σελήνης , εγκαταλείποντας το μαντρί του που του έδωσε : πολιτισμό , κοινωνική ασφάλιση , κόμματα , ποδόσφαιρο , μεταφυσικά ρεύματα , μυήσεις , αξιώματα , τέχνες , φτώχεια , πολέμους και άλλα καλά , κάτι γίνεται . Μια μωβ διπλή εσωτερικά ακτίνα ξεκινάει από τη σελήνη και ρουφά την ψυχή του . Από την περιοχή της σελήνης που ονομάζεται Mare Orientale. Οι συντεταγμένες της είναι : ταινίες : lat : -20 έως -2 βαθμούς ; καιρό : 88 – 90 WEST .

Στη φωτογραφία βλέπετε την αλίευση των ψυχών των αστροναυτών του Ατλαντίς . Δεν τους έσωσαν οι μυήσεις τους , τους έχωσαν χειρότερα . Τι έχει εκεί ; Μα έναν τερατώδη οβελίσκο – μονόλιθο ( σας λέει τίποτα ο συνειρμικός σας νους ; ) Και μετά ;
Μα η ανακύκλωση απαιτεί έναν σταθμό υποδοχής και μια κεντρική μονάδα επεξεργασίας τουλάχιστον . Πού είναι ; Στο Sinus Midii . Εκεί υπάρχει το περίφημο θραύσμα αγγείου ( εικ. 4). Βρίσκεται στην τομή του κεντρικού μεσημβρινού με τον Ισημερινό .
Μετά την ενεργειακή απογύμνωση της ψυχής κατά επίπεδα , γίνεται στον κατάλληλο χρόνο η έγχυση του απογυμνωμένου κυματοκρυστάλλου – ψυχή σε σώμα νεογέννητου , για τη γνωστή συνέχεια . Φυσικά , αυτό γίνεται με προδιαγραφές .
Θα βοηθούσε να ρίχνατε μια ματιά στο σύστημα του Ανθρώπου Σχεδιασμός του Ra Uru Hu , ΕΔΩ Πρόκειται για συνδυασμό αστρολογίας , Ι Τσινγκ , κβαντικής φυσικής , κλπ Καμπάλα ) . Μα φυσικά , όλα είναι μπροστά μας , απλώς διασκεδάζουν να μας κοροϊδεύουν .
Το λέει και το όνομα : Ανθρώπινος Σχεδιασμός ! ( εικ. 21 – 22 – 23) .

Η ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΓΗΣ – ΣΕΛΗΝΗΣ
Μετά το μεγάλο πόλεμο της αυτοκρατορίας του Σείριου Ωρίωνα και των Αρείων ( Mag Dak Warriorrs ) κατά του Δία στο ηλιακό μας σύστημα , κατεστράφη ένα μεγάλο μέρος των πλανητών και του ηλιακού συστήματος ( δείτε ένα κατάλοιπο πλανητών μάχης της εποχής , στην εικ . 7) .
έπρεπε ανάγκη Κατ ‘ να φτιάξουν ένα σύστημα , το οποίο θα διατηρούσε τη ζωή και τον έλεγχο στη Γη . Έτσι έκτισαν το Βόρειο Πόλο του ενεργειακού δικτύου της Γης ( σε αστέρα τετραεδρικό εξαγωνικό ) γύρω από την Γκίζα , με πυραμίδες και μαθηματικές σχέσεις αγκιστρώσεως , χρησιμοποιώντας τον νόμο του επτά – επταέδρου ( εικ. 5) και το Νότιο Πόλο στον αντίποδα , στην Μουρουρόα , στο νότιο Ειρηνικό .

Ψάξτε 33 μοίρες βόρειο πλάτος , 143 μοίρες δυτικά της Γκίζας και τη σχέση με το νόμο του επταέδρου : 7 χ 143 = 1001 και 7 χ 11 χ 13 = 1001 νύχτες της Σεχραζάτ ! Οι άνθρωποι που χρησιμοποιούσαν αυτούς τους αριθμούς αποκεφαλίζονταν ! ( http://wiolawapress.com/lawof.htm )
Το ρομβοεδρικό πεδίο είναι η τελευταία ενεργειακή φυλακή εδώ ( εικ 6) . Βέβαια , το ίδιο το DNA μας είναι το κελί μας , αλλά ταυτόχρονα και το εισιτήριο για το ταξίδι της επιστροφής , αρκεί να βρει κανείς το μονοπάτι μέσα στην τεχνητά διαμορφωμένη απόλυτη σύγχυση και παραπληροφόρηση , για τεράστιο χρονικό διάστημα.Ο Buckminster Fuller στο έργο του Synergistics II έχει ένα ολόκληρο κεφάλαιο όπου εξηγεί αυτήν την ιστορική γεωμετρία και μαθηματικά .
Τώρα , το επόμενο πρόβλημα είχε να κάνει με τη γεωμετρική κατασκευή της Μεγάλης Πυραμίδας , ώστε να μπορεί να συγκρατεί το ενεργειακό δίκτυο στη Γη . Δημιουργήθηκε από τον Θωθ, ο οποίος ήταν ο Μέγας Διδάσκαλος και ελεγκτής στην Αίγυπτο .

Δεν υπάρχει χώρος για τον Άνθρωπο Εδώ .
Αν τώρα νοιώθετε μια μανία μέσα σας να κινείται σε δίνες , μετά την ανάγνωση αυτού του περίεργου άρθρου , ίσως να καταλάβατε ότι « Δεν Υπάρχει Χώρος Για Τον Άνθρωπο Εδώ » …
Βαθιά μέσα στον καθένα μας , κρύβεται ατόφια όλη η κλίμακα της εξέλιξης , από την πρώτη ζωντανή πρωτοπλασματική σταγόνα που κολυμπούσε στις αρχέγονες θάλασσες της Γης ως το πιο εξελιγμένο θηλαστικό ζώο , πριν αυτό αποκτήσει την ανθρώπινη ιδιότητα – κρύβεται το αληθινό ζώο , πριν στον εγκέφαλό του καθίσει η σκόνη της ανώτερης νόησης και το μετατρέψει σ ‘ αυτό που λέμε » άνθρωπο » .
Όλοι μας , κάπου βαθιά μέσα μας , κολυμπάμε σε αρχαίες θάλασσες , έρπουμε σε αρχαία εδάφη , πετάμε σε αρχαίους ουρανούς και τρέχουμε σε αρχαία δάση . Σε πλήρη άγνοια της ανθρώπινης σκόνης που νομίζει ότι κυριαρχεί σε όλα αυτά τα παράξενα εσωτερικά πλάσματα .
Το περισσότερο που μπορεί να ελπίζει ένας ανθρώπινος νους είναι να μπορέσει να κουμαντάρει ως ένα βαθμό τις δυνάμεις αυτές , τουλάχιστον αρκετά ώστε να εκμεταλλευτεί την ισχύ τους χωρίς να τον κατασπαράξουν . Είναι δικές του δυνάμεις , ναι , που όμως είναι ουσιαστικά σαν ξένες , αφού την ύπαρξή τους την αγνοεί ή , ακόμη χειρότερα , την περιφρονεί , εφησυχάζοντας με τις δήθεν δυνάμεις της ανθρώπινης « ιδιότητας » που την αποκαλεί » μυαλό » .
Γιατί ο μόνος Δρόμος Δύναμης είναι εκείνος που θα σας εξοικειώσει με όλα όσα είσαστε , που θα σας μάθει να κολυμπάτε , να έρπετε , να πετάτε και να τρέχετε μαζί με τους προ – εαυτούς σας στους ίδιους σκοτεινούς τόπους που μονάχα εκείνοι ξέρουν . Μονάχα έτσι θα αποκτήσετε τη δύναμή τους . Το γιατί αυτός είναι ο μόνος δρόμος είναι αυτονόητο .
Αν το ανθρώπινο στοιχείο μας δεν ενοποιηθεί – αν » δεν τα βρει » – με όλα τα προηγούμενα στοιχεία της υπόστασής μας , ποτέ αποκτήσει τότε δεν θ ‘ τη δύναμή τους ή , αν το επιχειρήσει απροετοίμαστο κι αποκομμένο από αυτά , τότε τα θηριώδη βαθύτερα στοιχεία θα τον κατασπαράξουν στο πι και φι , μεταφορικά , αλλά ίσως και κυριολεκτικά .

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s